Anmeldelser af Varulv

Fra DBC’s lektørudtalelse:

“Klamt, kvalmende, bestialsk, grænseoverskridende og bloddryppende læsning … Dette er genrelitteratur når det er bedst, og det er bestemt ikke for sarte sjæle. Nogle af novellerne går helt til kanten, og så lige et skridt længere … på linje med de groteske scener i Easton Ellis’ American psycho . Det er varulve-noveller så horrible og grusomme, at de får “Twilight-varulvene” til at fremstå som nuttede kæledyr.”

Bogblogger.dk:

“I Varulv dykker nogle af Danmarks stærkeste horrorforfattere ned i menneskesindet og udstiller vores mest uhæmmede sider. Jeg skal kun fremhæve et par enkelte forfattere her. Martin Schjönning udforsker hvad fem unge mennesker kan finde på, når de er udstyret med en pervers kombination af psykopatiske sind, ubegrænsede ressourser og kedsomhed. Det er mildt sagt en eskalerende voldsspiral, hvor intet mål er for sygt til at opnå seksuel tilfredsstillelse. Meget velskrevet og ubehageligt underholdende.”

Himmelskibet:

“Martin Schjönnings novelle er den sidste i samlingen, og den er meget anderledes, og her er man virkeligt i tvivl om hvordan historien vil udvikle sig … Denne novelle var den perfekte afslutning på samlingen, for når man nu sad og havde læst en del forskellige tilgange til varulven, så kom der alligevel en her som er endnu mere forskelligartet og overraskende. På den måde så rundens bogen af med en af de bedste noveller i samlingen.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s