Æterbårne mig

Gennem mit virke for bloggen Apokalyptisk er jeg åbenbart blevet ophøjet til en form for ekspert. I hvert fald blev jeg for nogle uger siden kontaktet af Filmland på DR’s sidste ordentlige radiostation P1. De ville gerne lave et indslag om zombie-storfilmen World War Z, men da den danske premiere ligger så sent, måtte de indtil videre nøjes med at få mig i studiet og tale om bogen, der går forud.

Det gjorde jeg gerne, for det er en af mine ubestridte yndlingsbøger, og det er jo altid sjovt at snakke om ting man godt kan lide!

Hvis man har lyst kan man høre interviewet i morgen mellem 13.03 og 14.00, når det sendes første gang. Filmland-programmerne lægges også på nettet, så jeg linker til det når jeg kan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s