Et Himmelskib kom flyvende…

… med posten. Jeg har nemlig meldt mig ind i foreningen Fantastik, og modtager derfor dette hyggelige fan-skrevne magasin fyldt med anmeldelser, artikler og noveller med afsæt i de – på mere end én måde – fantastiske genrer.

I #29, der kom flyvende med posten, finder man også første del af min føljeton Ismånens Rædsler, så jeg synes I allesammen skulle tage at købe det – man kan nemlig også købe magasinet i løssalg, uden at være medlem.

Ismånens Rædsler er en blanding af sci-fi og horror – mine inspirationskilder er de største hjerner inden for disse felter. Jeg forsøger at kombinere Lovecrafts sygt dystre univers, hvor mennesket er latterligt ubetydeligt, med paranoiaen fra George Romeros og Ridley Scotts gyserfilm, men med et nik til sensations-sci-fi og space opera – deraf den pulp-inspirerede titel.

Føljetonen afsluttes i #30 der udkommer inden årets udgang. Hvert magasin koster 50 kr. Et års medlemsskab af Fantastik (med samt fire numre af Himmelskibet) koster 200 kr. For at købe magasinet skal man skrive til redaktionen på himmelskibet@fantastik.dk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s