Så starter ventetiden…

Har i dag sendt mit bud på en fantasy-novelle til Forlaget Kandors næste antologi. Der er egentlig først deadline d. 31 december, så nu kan jeg se frem til en del måneders venten på at finde ud af om jeg kommer med. Nogle gange er det ikke så fedt at være i god tid…

Jeg ved ikke hvor meget jeg kan tillade mig at afsløre om selve novellen, men jeg kan da sige så meget at den ikke ligner noget andet jeg har skrevet – hverken hvad angår dens tone eller dens grad af gys. Der er dog nogle uhyggelige steder her og der. Jeg har hentet min inspiration til historien så forskellige steder som fagbøger om den sydamerikanske regnskov og den nordiske mytologi.

Jeg håber en dag at kunne smide en teaser op her på siden, hvis novellen kommer med i antologien.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s