Ventetid (igen)

Fik redigeret min seneste novelle færdig i går. Må snart afholde en tak-for-hjælpen rødvins-fest for mine hårdt prøvede korrekturlæsere! Novellen må indtil videre forblive navnløs i offentligheden, da den skal deltage i årets konkurrence om at blive Årets Science Fiction Novelle. Jeg kan derfor heller ikke sige så meget om hvad den handler om…

Jeg kan dog sige så meget at den er utraditionel af en sci-fi-novelle at være, og at det “fantastiske” element i den baserer sig mere på socioøkonomiske og klimatologiske “fremskridt” end på teknologiske kvantespring. Min sidste sci-fi-historie, Ismånens Rædsler, var placeret i en overlagt pulp-fyldt space opera-setting. Den nye novelle er en form for modpol til dette! Dog indeholder den nye novelle, ligesom Ismånens Rædsler, et stærkt strøg af horror.

Jeg vender tilbage med nyt når jeg ved noget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s