En slags andenplads

Årets Science Fiction pris er blevet uddelt og den tilfaldt desværre ikke mig. Den gik til A. Silvestri for novellen Æskulap. Mit bidrag er dog blevet udvalgt til tryk sammen med vinderen i næste nummer af fanzinet Science Fiction, der kommer til marts. Udover Silvestri og undertegnede vil der også være noveller af Helle Jacobsen, Kristina Munch og svenske Pia Lindestrand.

Jeg deltog med den hidtil hemmeligholdte historie Nocturne, hvor jeg udforsker fremtidens muligheder for det, der med et godt dansk ord kaldes body modifications – naturligvis til et rimeligt ekstremt niveau. Jeg har forsøgt at skrive en blanding af cyberpunk og klassisk horror. Tematisk set handler Nocturne også om identifikation og moral og hvordan disse størrelser har besvær med at følge med teknologien.

Der er allerede udskrevet en ny konkurrence, som jeg selvfølgelig også vil prøve at deltage i. Denne gang handler det om danskerne og fremtidens kultur – et emne der jo stort set ingen reelle grænser har, så der burde da være nok at skrive om!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s