Gratis mikro-novelle

På forummet for fans og forfattere af fantastisk litteratur, SFFworld, afholdes månedlige konkurrencer i flash fiction – den korteste form for novelle. Kravene til novellerne varierer fra måned til måned, men generelt skal historierne holdes under 1000 ord og være inspireret af månedens tema. Marts måneds tema er “Reflections” – i begrebet mest vidtfavnende betydning.

Jeg deltager for første gang med en novelle i konkurrencen. Det er også første gang jeg – overlagt – giver mig i kast med at skrive flash fiction, og første gang jeg skriver fiktion på engelsk. Heldigvis har jeg fået stor hjæp til de rent sprogtekniske ting af mine beta-læsere – tak for det!

Læs novellen her: The Mechanism.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s