Mit livs gys

mitlivsgysLOGO

Horror-bloggen Mørket.dk bringer i dag en artikel forfattet af undertegnede. Mørket drives af forfatteren Steen Langstrup, og den serie af artikler jeg deltager i handler om “Mit livs gys”. Her har så prominente personager som Annika von Holdt, Kenneth Bøgh Andersen og Søren Henrik Jacobsen (stifteren af Skræk og Rædsel-bloggen) tidligere slået deres folder, og det er jo et skønt selskab at befinde sig i!

Jeg skriver sjældent om personlige oplevelser – ikke direkte i hvert fald. Det gør jeg i “Mit livs gys” og det var lidt af en prøvelse. Undervejs får jeg vist også name-droppet en del, men det var godt nok også svært at vælge ét værk! Som I kan se lykkedes det ikke – men jeg håber I vil læse det alligevel.

Mit livs gys – Martin Schjönning

One response to “Mit livs gys

  1. Hej Martin, vidste bare at det var den oplevelse du ville skrive om, husker det tydeligt! M

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s