Ok, så får I en zombie-historie

Den har været undervejs i et ordentligt stykke tid, og den er stadig langt fra klar, men nu kunne vi ikke holde på hemmeligheden mere.

Engang satte jeg mig for at skrive en hyggelig lille zombie-historie. Den skulle være en simpel og overskuelig fætter på 20-25 sider, men nogle gange kan man ikke planlægge inspiration. Så den endte omkring de 100 sider, et format der ikke rigtig tiltaler hverken novelle- eller romanfans. Men historien var slut og hvad gør man så?

Jeg valgte at tage kontakt til en illustrator hvis arbejde jeg faldt pladask for, da jeg ‘læste’ hans umådeligt skumle og ordløse version af Lovecrafts The Shadow over Innsmouth (trykt i fan-zinet Nyarlathotep #4). Tom Kristensen ville heldigvis gerne spille med, så nu springer det, der startede som en beskeden novelle, ud som en grusomt illustreret kortroman.

Titlen på denne lystigt udsplattede, men i al beskedenhed også ret vemodige og tankevækkende, fortælling er Kværnen. Den udspiller sig flere år efter udbruddet og behandler emner som religion, kærlighed, selvopofrelse, lydighed og sociale dogmer – foruden en masse ultravold! Der er desuden hentet en sjat inspiration fra diverse diesel punk-værker.

Endnu har Kværnen ikke fundet sig et hjem blandt de danske udgivere, men vi har som sagt heller ikke ligefrem reklameret for den før nu. Her får I en lille godbid (skitse) fra Toms talentfulde hænder. Tom har tidligere illustreret bl.a. Deadboy og Made Flesh.

zombies1

One response to “Ok, så får I en zombie-historie

  1. Pingback: Zombie-hoveder :) |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s