Jeg vil gerne vise jer noget

Julen er miraklernes tid, og efter den tumultariske tilværelse min roman Afsind har levet indtil videre, virker det faktisk som lidt af et mirakel at den endelig er på vej. Mirakler skal man som bekendt ikke tage let på, og i min begejstring over endelig at kunne udbrede mig i fuld romanlængde vil jeg løbende poste om udgivelsen. Lige nu er Afsind redigeret færdig og har rundet korrekturlæseren. Der er givetvis stadig nogle småting der skal ændres, hjørner der skal files til og fælheder der kan gøres fælere.

Tom Kristensen, en djævelsk dygtig tegner og illustrator, som jeg også arbejder sammen med på et andet projekt, laver forsiden til Afsind, og han har lige sendt mig de første grove skitser, som I kan se her. Jeg glæder mig vildt meget til at se det endelige resultat og afsløre det for jer!

afsind1 afsind2 afsind3

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s