Velkommen til…

Dette er en dobbelt velkomsthilsen. For det første vil jeg byde velkommen til min nyetablerede forfatterblog, som indtil videre er ret tom. Jeg har lanceret den fordi jeg – til ingens store overraskelse, udover måske min egen – nu endelig har besluttet mig for at det der skønlitteratur, det er lige mig! Jeg har med andre ord tænkt mig fra nu af at betragte mig selv som forfatter og håber at pådutte alle andre samme betragtning.

For det andet vil jeg byde Velkommen til dybet. Velkommen til Dybet er en antologi af horror-noveller, der udkom på forlaget Tellerup i starten af 2011. Det var min store fornøjelse at debutere i pågældende antologi. Jeg har just opdaget at bogens pris er blevet beskåret så den nu kun koster 198 kroner. Jeg anbefaler naturligvis at man køber bogen – ikke kun på grund af mit beskedne bidrag, men fordi den er smækfuld af gode og velskrevne gys. Den kan købes her.

Af hjertet velkommen til!

One response to “Velkommen til…

  1. hej martin – den opfattelse har jeg haft længe – (at du er forfatter) – men godt at du også er nået dertil – well done – fin blog – glæder mig til at se hvordan den udviler sig og til din næste udgivelse – best – kenn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s