Fra børn og fulde folk

Det var aldrig meningen at denne blog skulle være andet end en forfatter-blog. Det er ikke min hensigt med dette indlæg at politisere mit forfatterskab eller på nogen måde fjerne fokus fra skønlitteraturen.

Efter valgresultatet var nogenlunde præcist opgjort i går deltog jeg i Enhedslistens fest på Axeltorv. Der blev jeg udspurgt af en journalist fra Metro Express om mit personlige syn på landbruget og hvad jeg håber Ø vil bruge deres nyvundne mandat-tredobling til. Mit svar er i dagens udgave af bemeldte gratisavis blevet fremlagt som officiel partipolitik – og det antydes at jeg rent faktisk har noget at skulle have sagt i den forbindelse.

Jeg er ikke engang medlem af Enhedslisten. Jeg repræsenterer ikke partiet. Jeg tilbragte aftenen sammen med gode venner i en lettere overrislet tilstand og det var cirka det.

Så er det sat på plads. Tillykke til de karske mennesker i Enhedslisten med de 12 mandater.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s