Optakt til det unævnlige

Tiden er kommet til at løfte sløret for en af mine kommende noveller. Den har faktisk været færdig siden engang i foråret, men bliver efter aftale med redaktøren først offentliggjort nu hvor udgivelsen nærmer sig.

H. Harksen Productions er kendt (hernede i undergrunden) som et enmands-forlag der beskæftiger sig med nyskrevet Lovecraft-inspireret litteratur, på både dansk og engelsk. Det er dog ikke et af disse værker jeg deltager i, men derimod et “dogme”-projekt (forlæggerens eget ord) ved navn Pix.

Hvad er Pix? Det er moderne, urbane historier i horror- og weird tale-genrerne, der alle er inspireret af billeder taget med et mobilkamera. Det var en rigtig spændende måde at arbejde på, og jeg håber at Harksen finder på at gøre noget lignende en anden gang.

Jeg deltager med novellen Præludium, der er en ret kompakt sag, som jeg personligt er rigtig glad for. Den handler om vanvid, om livslede og om menneskets forhold til storbyen. Iøvrigt emner jeg også beskæftiger mig med i andre tekster, fx min kommende roman Afsind.

Endnu en gang er jeg havnet i godt selskab. I Pix kommer I, udover Præludium, også til at kunne læse historier af blandt andre Teddy Vork, A. Silvestri, Sandra Schwartz og Patrick Leis. Oven i købet bliver bogen akkompagneret af en CD med musik af kult-elektro-ekvilibristen Ras Bolding!

En præcis udgivelsesdato findes endnu ikke, men Pix burde dukke op i løbet af efterårsmånederne. Jeg skal nok råbe højt når det sker!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s