PIX er på gaden

Novelle-antologien PIX, fra H. Harksen Productions har været lidt ramt af fødselsbesvær, men er nu udgivet! Det er en flot bog, faktisk to flotte bøger, da den gode Hr. Harksen har valgt at lade den trykke i to varianter med forskellige forsider.

PIX er et slags dogme-projekt fra den danske undergrund af horror- og weird tales-forfattere, hvor alle novellerne er inspireret af mere eller mindre bizarre fotos, som redaktøren hat taget med sit mobilkamera. Det var et krav at historierne var nutidige og gerne urbane. Det kan måske lyde som en spændetrøje, men det var faktisk ret befriende at have retningslinier.

pix_front-cover-udkastfinal4

Udover grusomme og makabre historier af blandt andet A. Silvestri, Lars Ahn Pedersen, Sandra Schwartz, Michael Kamp, Patrick Leis og mange andre, følger der også en CD med bogen. CD’en indeholder musik, komponeret og spillet af elektro-kult-musikeren Ras Bolding, der har ladet sig inspirere af bogens historier. Der er med andre ord tale om en ret usædvanlig udgivelse, og jeg glæder mig meget til at se hvordan den bliver modtaget!

Mit eget bidrag til antologien hedder Præludium –  en af mine kortere tekster, hvor jeg har lagt særlig vægt på stemningsbeskrivelser og sprogets poesi, og langt mindre vægt på plot end jeg normalt gør.

Læs mere om PIX på forlagets hjemmeside.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s