Sig goddag til Bellum Bellus

Min ven Liselle, der er bygget af ren kreativ overlegenhed, driver en lille Etzy-shop. Her sælger hun hjemmelavede kult-objekter til diverse fantastiske nørd-kulturer, fx inspireret af tv-serien Doctor Who og rollespils-universet Warhammer. Hendes Harry Potter-relaterede produkter er de mest populære, og jeg har nu fået æren af at være med i et af dem.

Image

Kendere af Harry Potter-verdenen ved at der følger samlekort med berømte troldmænd og hekse med, når man køber magiske chokoladefrøer. Jeg er simpelthen blevet en del af samlingen! Med mit forfatterportræt på den ene side af korten, under pseudonymet Bellum Bellus, og en kort biografi på den anden side. Bellum Bellus blev født i 1934 og er berømt for at have opfundet en række stavekontrol-fortryllelser. En af disse gav desværre gebommerligt bagslag, og udslettede store dele af Bellums sproglige begavelse. Det lille uheld forhindrede ham dog ikke i at modtage flere litterære priser blandt mugglerne, for sin innovative moderne poesi.

Det her er nok den sejeste form for reklame jeg nogen sinde har fået! Tjek Liselles fine butik ud her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s