Ny novelle – fra mig til Jer

Jeg er i julegavehumør, så jeg har lagt en ny novelle op. Den er kort og dyster, men til gengæld gratis!

Teksten hedder Alle Midler og er inspireret af Anden Verdenskrig – noget der aldrig holder op med at fascinere mig. Jeg fik ideen til den, da jeg faldt over et af de mest brutale billeder fra Stillehavskrigen. TIME Magazine har en interessant artikel om billedet her. Motivet optræder faktisk ikke i novellen, men var med til at sætte stemningen af meningsløshed og forråelse, som jeg ønskede at frembringe.

GUADALCANAL

Læs eller download Alle Midler her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s