Skal du på BogForum? Det skal jeg!

Årets største bogbegivenhed, BogForum, nærmer sig. Faktisk er det allerede i den kommende weekend! Jeg har holdt et par års pause, men nu glæder jeg mig til at tilbringe en hel weekend med at se på bøger, tale om bøger, sælge bøger, købe bøger, høre om bøger, og måske endda nå at læse lidt i bøger.

I år deltager jeg som en del af crewet for forlaget Calibat. Man kan finde Calibat på den fælles NewPub-stand, hvor vi har lejet os ind fredag og søndag, begge dage 10-14. Søndag klokken 12 har vi desuden lånt en lille scene, hvor vi præsenterer diverse udgivelser.

Jeg er der mest for Calibat, men skulle I have lyst til at kigge forbi og snakke om mine bøger, er I mere end velkomne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s