Ti dage til den næste

D. 15. marts dukker der endnu en novelle op, med mit navn på. Denne gang befinder den sig i antologien Pix fra forlaget H.Harksen Productions. Der var en rigtig sjov samling at være med i. Den gode Hr. Harksen sendte billeder til forfatterne, og meningen var at man skulle skrive med inspiration fra disse billeder. Selvfølgelig var det ikke helt normale fotos. Jeg havde fx den fornøjelse at skrive ud fra et billede af en overmalet skraldespand i en park.

pix_front-cover-udkastfinal4

Dermed opstod novellen Præludium, og den kom lidt bag på mig. Det blev en meget dyster og sær historie, om menneskets forhold til storbyen – mere en weird tale end klassisk gys.

Harksen har iøvrigt fundet på en ny og ret innovativ forretningsmodel. Du, kære læser, kan tegne abonnement og dermed få alle forlagets udgivelser, fra nu af og i al evighed, for én samlet pris. Det er et tilbud der virkelig batter! Læs mere om tilbuddet her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s